Velg en side

Lov om personvern

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
EVA KRISESENTER STIFTELSE v/Org nr: 971 480 939 heretter omtalt som Eva Krisesenter er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles på nettsiden https://evakrisesenter.no

 

Norges HMS Fredrik Malmberg Marcussen v/Org nr 919 630 493 heretter omtalt som Marcussen Media har utviklet og designet nettsiden.

 

Ansvarsfraskrivelse  

Marcussen Media har utviklet nettsiden og bistår med webdesign samt annet tekniske ting på nettsiden, ved behov. Eva Krisesenter har endret passord til epostkontoer og andre innlogginger tilknyttet nettstedet som kan være gjenstand for personopplysninger som ikke skal på avveie. Marcussen Media undertegnet et dokument om taushetsplikt før arbeidet på nettsiden ble igangsatt. Marcussen Media & Eva Krisesenter tar personvern på alvor.

Personopplysninger som samles inn blir primært videreformidlet til Eva Krisesenters Messenger-chat, e-postkontoer samt kontaktskjemaer på nettsiden, som videresender dette direkte til Eva Krisesenters epostkontoer.

Personvernerklæringen gjelder for overnevnte nettside.

Informasjonskapsler

Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på din pc. 

Cookies brukes til å levere en bedre brukeropplevelse på nettsidene våre. For eksempel å gjenkjenne deg fra tidligere besøk, huske innstillinger du har gjort eller samle statistikk om nettsidens bruk. Cookies inneholder kun tekst.

Nødvendige cookies hjelper til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. De gjør det også mulig for oss å registrere antallet besøk vi får på nettsiden samt gir oss annen statistikk om hvordan brukere rører seg på siden. For eksempel hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på nettsidene våre, samt hvilke felter i ett skjema som skaper utfordringer.

Visse cookies benyttes for eksempel for å huske at du er innlogget og andre for at en skal kunne navigere rundt på nettsiden uten å måtte logge inn på nytt. Disse slettes når du forlater nettstedet eller lukker vinduet.

Formålet med innsamling og analyse er å skaffe oss innsikt om hvilke tjenester som fungerer bra og hvilke tjenester vi bør forbedre. Målet vårt er å gi deg en god opplevelse av å bruke våre nettsider. Vi bruker herunder cookies for å gi deg mer relevante annonser.

Vi bruker følgende cookies 

  • Facebook pixel gjør at vi kan vise relevante annonser når du besøker Facebook og Instagram etter å ha vært på vårt nettsted og bidrar til vår forståelse av hvordan du benytter vår nettside sammen med Facebook og Instagram.
  • Google Analytics samler inn informasjon om ditt atferdsmønster på nettsidene våre. Med denne informasjonen optimaliserer vi nettsiden og våre tjenester så du skal få best mulig opplevelser både som bruker og besøkende.
  • Google Marketing Platform og Google Ads hjelper oss å vise relevante annonser på andre nettsteder som VG, Dagbladet, Nettavisen osv
  • Google tag manager er et implementeringsverktøy som kan benyttes til de overnevnte scriptene.

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av cookies. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typeinformasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc. Du kan også slette informasjonskapsler fra menyen i nettleseren din. De opprettes igjen neste gang du er inne på vårt eller andres nettsted, med mindre du har endret innstillingene dine til ikke å tillate dette.

Informasjon som innhetes

– Kontaktperson

– Firmanavn
– Telefonnummer og epost-adresse
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet
nettleserinstillinger, hvilke undersider
som besøkes, og IP-adresse

Hvordan informasjon innhetes

Eva Krisesenter samler opplysninger gjennom messenger, telefon, kontaktskjema på nettsiden og annen oppsøkende kontakt som naturlig faller under yrket.
frivillig å oppgi denne informasjonen.

Eksempel på skjema

  • Kontaktskjema

 

Formålet med informasjonen som innhentes

 – For å være tilgjengelige for de som har behov for kontakt med et krisesenter.

– For å kunne ta kontakt og tilby hjelp 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen lagres på Eva Krisesenters interne systemer. 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Informasjon utleveres normalt sett ikke og anses å være konfidensielt mellom partene. Det kan forekomme enkelte tilfeller hvor det anses nødvendig å utlevere informasjon til politi, barnevern og/eller annen myndighet. Særlig under utrygge omstendigheter og/eller fare for liv og helse.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve sletting, retting og
begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke
samtykket tilbake. Dersom du mener at Eva Krisesenter ikke har overholdt dine rettigheter i

henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved
å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon: 69 18 74 74

E-post: post@evakrisesenter.no

Adresse: Busterudkleiva 25

Postnr/sted: 1782 Halden